Egy veterán magyar deszkás megmutatta a fiataloknak, mi az a gágyé, leesett az álluk

Príma videó készült arról, ahogy egy veterán résztvevő megmutatja egy longboardos találkozó résztvevőinek a gyerekkori gágyéját. 

A gágyé a komcsi hiánygazdaság korszakának népszerű játéka volt: egy deszkára a legegyszerűbb eszközökkel ráapplikáltak egy fa tengelyt és négy csapágyazott kereket, aztán ezzel a lélekvesztővel csapatták lefelé a meredekebb utcákon. Vagyis ahol nem voltak meredek utcák, mint nálunk a Józsefvárosban, ott nekifutottak, aztán rápattantak. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.