Komoly döntés előtt Balmazújváros: a település vagy a fociklub menjen csődbe?

Kiváló példa lett Balmazújváros abban, hogy miért is kiváló döntés egy önkormányzatnak felfuttatnia a hely focicsapatot az NB1-ig. Az első osztályból kiesett, jelenleg az NBII-ben vitézkedő együtt a település támogatása nélkül működésképtelen volna. De most akkora támogatási igénnyel állt elő, hogy Balmazújváros képviselő-testületének döntenie kell: vagy a város, vagy a klub, de valamelyik mindenképpen csődbe megy. Az Index beszámolója szerint 

a klub 453 millió forint támogatást kért az évre úgy, hogy Balmazújváros 330 milliót kap központi támogatásként, de a több a beszedett iparűzési adónál is.

A lap kiemeli: a csapat idén mindössze 5 millió forint reklámbevétellel számolt. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.