Komoly döntés előtt Balmazújváros: a település vagy a fociklub menjen csődbe?

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kiváló példa lett Balmazújváros abban, hogy miért is kiváló döntés egy önkormányzatnak felfuttatnia a hely focicsapatot az NB1-ig. Az első osztályból kiesett, jelenleg az NBII-ben vitézkedő együtt a település támogatása nélkül működésképtelen volna. De most akkora támogatási igénnyel állt elő, hogy Balmazújváros képviselő-testületének döntenie kell: vagy a város, vagy a klub, de valamelyik mindenképpen csődbe megy. Az Index beszámolója szerint 

a klub 453 millió forint támogatást kért az évre úgy, hogy Balmazújváros 330 milliót kap központi támogatásként, de a több a beszedett iparűzési adónál is.

A lap kiemeli: a csapat idén mindössze 5 millió forint reklámbevétellel számolt. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.