Kövér László döntött: egyhavi fizetést vesz el a túlóratörvény ellen tiltakozó ellenzéki képviselőktől

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfőn kapta kézhez azt a döntést Székely Sándor, a Szolidaritás ellenzéki képviselője, ami szerint elesik egyhavi fizetésétől, mert tiltakozott a túlóratörvény elfogadása ellen. Facebook-posztjában arra hívja fel a figyelmet, hogy a hatázoat 

"indoklás része a legizgalmasabb. Azt írja Kövér László, hogy mivel a Házbizottságban nem alakult ki konszenzus a képviselő tiszteletdíjának csökkentésére vonatkozóan, ő egyszemélyben döntött a büntetés mértékéről."

Az ellenzék december 12-én foglalta el a pulpitust az Országgyűlésben, hogy ezzel akadályozzák meg a túlóratörvény elfogadását. Kövér László végül saját ülőhelyéről nyitotta meg az ülést, amit Latorcai János, szintén a saját helyéről, fideszes képviselők gyűrűjében vezetett le. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.