Kövér László döntött: egyhavi fizetést vesz el a túlóratörvény ellen tiltakozó ellenzéki képviselőktől

Hétfőn kapta kézhez azt a döntést Székely Sándor, a Szolidaritás ellenzéki képviselője, ami szerint elesik egyhavi fizetésétől, mert tiltakozott a túlóratörvény elfogadása ellen. Facebook-posztjában arra hívja fel a figyelmet, hogy a hatázoat 

"indoklás része a legizgalmasabb. Azt írja Kövér László, hogy mivel a Házbizottságban nem alakult ki konszenzus a képviselő tiszteletdíjának csökkentésére vonatkozóan, ő egyszemélyben döntött a büntetés mértékéről."

Az ellenzék december 12-én foglalta el a pulpitust az Országgyűlésben, hogy ezzel akadályozzák meg a túlóratörvény elfogadását. Kövér László végül saját ülőhelyéről nyitotta meg az ülést, amit Latorcai János, szintén a saját helyéről, fideszes képviselők gyűrűjében vezetett le. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.