BKV: időben kész lesz az M3-as metróvonal felújítása

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Cáfolja a Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének szerda reggeli állítását a BKV: a cég szerint nem fog csúszni a M3-as metróvonal felújítása. A Bolla Tibor elnök-vezérigazgató által jegyzet közlemény miután figyelmeztet, hogy az érdekvédelmi képviseletek "nem kompetensek szakmai kérdésekben a nyilvánosság előtt állást foglalni." Majd hangsúlyozzák:

"a kivitelező biztosította a BKV Zrt.-t a szerződés szerinti határidőre történő befejezésről."

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.