Nézd meg velünk a Sötét parkolási ügyek Budapesten című filmet, és kérdezz az alkotóktól!

444
2019 február 14., 15:23
comments 20

A héten mutatjuk be három részben a Sötét parkolási ügyek Budapesten című filmet, ami közösségi finanszírozásból készült. A munkára a 444 olvasói adták össze a pénzt, támogatóinknak egy premier előtti vetítésen köszöntük meg a hozzájárulást.

Február 19-én egy második vetítésen várunk szeretettel mindenkit, akit érdekel, hova tűnik a parkolóautomatákba bedobott pénz évtizedek óta. Levetítjük egyben a filmet, utána Ács Dániel készítővel Plankó Gergő beszélget, és természetesen a közönség is kérdezhet.

Időpont: 2019. február 19. 19 óra

Helyszín: Három Holló, Piarista köz 1., 1052 Budapest

Menetrend:

18:30 - 19:00 — Érkezés
19:00 - 20:00 — Vetítés
20:00 - 21:00 — Beszélgetés

Fontos:

Kérjük, ha szeretnél jönni, regisztrálj ezen a linken.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.