Az Echo TV többet nem hívja meg a Keménymag résztvevőit, mert Jákob Péternek hívták Jakab Péter jobbikos politikust

POLITIKA
2019 február 15., 12:06

A jobbikos politikus, Jakab Péter számolt be róla, hogy az Echo TV Keménymag című műsorában a résztvevők végig Jákob Péterként emlegették:

link Forrás

Jakab arról írt Facebook-oldalán, hogy „a szám a régi: a Jobbik náci, meg antiszemita, meg ki tudja még micsoda. Ha már feltették a lemezt, hadd kérdezzem meg: Mészáros Lőrinc Echo tévéje miért nevezi Jakab Pétert JÁKOB Péternek? Mi a cél? Mi a szándék? Kinek és mit akarnak ezzel üzenni a stróman tévé új-kereszténydemokratái, a Fidesz új-polgárai?”

photo_camera Illusztráció: Echo Tv/Youtube

A jobbikos politikus megkérdezte az is, hogy vajon az Auschwitzban megölt dédapja miatt hívta őt Megadja Gábor, Ambrózy Áron és Vésey Kovács László Jákobnak. 

Jakab posztjának publikálása után nemsokkal a fideszes tévé honlapján megjelent egy közlemény, mely szerint 

Az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban. Az ECHO TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától.

Tavaly írtunk arról,  hogy a Kurucinfo Holokamu rovatának volt szerzője szerepelt a Keménymagban, illetve írt a Pesti Srácoknak és a Magyar Időknek. Akkor Varga-Bíró Tamás végül arra jutott, hogy határozatlan ideig felhagy az írással, és csak a dalszerzésnek szenteli az idejét. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.