Az Echo TV többet nem hívja meg a Keménymag résztvevőit, mert Jákob Péternek hívták Jakab Péter jobbikos politikust

A jobbikos politikus, Jakab Péter számolt be róla, hogy az Echo TV Keménymag című műsorában a résztvevők végig Jákob Péterként emlegették:

Jakab arról írt Facebook-oldalán, hogy „a szám a régi: a Jobbik náci, meg antiszemita, meg ki tudja még micsoda. Ha már feltették a lemezt, hadd kérdezzem meg: Mészáros Lőrinc Echo tévéje miért nevezi Jakab Pétert JÁKOB Péternek? Mi a cél? Mi a szándék? Kinek és mit akarnak ezzel üzenni a stróman tévé új-kereszténydemokratái, a Fidesz új-polgárai?”

Illusztráció: Echo Tv/Youtube

A jobbikos politikus megkérdezte az is, hogy vajon az Auschwitzban megölt dédapja miatt hívta őt Megadja Gábor, Ambrózy Áron és Vésey Kovács László Jákobnak. 

Jakab posztjának publikálása után nemsokkal a fideszes tévé honlapján megjelent egy közlemény, mely szerint 

Az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban. Az ECHO TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától.

Tavaly írtunk arról,  hogy a Kurucinfo Holokamu rovatának volt szerzője szerepelt a Keménymagban, illetve írt a Pesti Srácoknak és a Magyar Időknek. Akkor Varga-Bíró Tamás végül arra jutott, hogy határozatlan ideig felhagy az írással, és csak a dalszerzésnek szenteli az idejét. (via 24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.