Náci portál antiszemita rovatának volt szerzője képviseli Orbán közösségének értékeit az Echo Tv-n

politika
2018 január 03., 07:33

„Nyugodtan mondhatom, hogy Magyarországon a korábbi egyértelmű és egyoldali baloldali médiavilág megváltozott. Van a keresztény, polgári, nemzeti tábornak hangja. Itt van ez a televízió, amire én magam is úgy tekintek, mint a jobboldal televíziójára, a mi közösségünknek az értékeit képviseli, a mi világunkról, a mi életünkről szól, tehát kétségkívül nagy változások történtek Magyarországon”

– ezt Orbán Viktor az Echo Tv-ről mondta, amikor december 7-én interjút adott a televízióban Bayer Zsoltnak és Kovács Andreának. Ezek szerint a miniszterelnök úgy tekint Mészáros Lőrinc televíziójának műsoraira, hogy azok műsorvezetői és visszatérő vendégei az ő véleményét is képviselik.

Ez viszont azt jelenti, hogy a Fidesz hivatalosan is átvette a régi, radikális, szélsőjobboldali Jobbik helyét, ugyanis az Echo Tv egyik, Keménymag című műsorában, amiben hetente négy fizetett Fidesz-rajongó beszélget, az egyik visszatérő vendég Varga-Bíró Tamás.

photo_camera Fotó: Echo Tv

Varga-Bíró Tamás jelenleg blogot vezet a fideszes és állami pénzekkel kitömött Pesti Srácoknál, de korábban az Irigy Hónaljmirigy tévéműsorainak és a Bumerángnak is volt a szövegírója, majd a nemzeti-radikális Jobbik-tábor egyik arca lett. Néhány hónapja aztán szakított velük is, amikor Zagyva György Gyula volt jobbikos képviselő, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke zsidózva fenyegette telefonon. (Frissítés: A Jobbik erről azt írta a cikkünk megjelenése után, hogy: „Varga-Bíró Tamás már évek óta szakított a Jobbikkal, 2014-ben többek közt a Magyar Hajnal szekerét tolta. Valótlan állításai miatt több jobbikos perben áll vele. Amikor az ominózus párbeszéd történt (az ügy egyébként bíróságon van), akkor ő már bőven a Fidesz berkein belül volt.”)

Pedig pár éve még maga Varga-Bíró Tamás is nagyokat zsidózott, például a Kurucinfo Holokamu-rovatában.

photo_camera Fotó: kuruc.info

Varga-Bíró 2013-ban a Kurucinfón többek között ezt az alternatív-történelmi, antiszemita gondolatát osztotta meg: „A hazai zsidóság leggazdagabbjai már a deportálások kezdeténél sokkal előbb átmentették vagyonukat. A vagyon tetemes része egy, az »Erec Israel« megteremtésére szánt alapba került. A többi tengerentúli bankokba, többnyire Manhattanbe. Ekkorra Magyarországon már csak a zsidó középosztály és a szegényebb zsidók tartózkodtak. Akik nem tudták megvásárolni szabadságukat. Akiket a gazdag zsidók áldozatul hagytak, méghozzá tudatosan. Ugyanis pontosan tudták, mi fog történni velük. Kvázi ők készítették elő a terepet a történésekre. Hiszen legnagyobb történelmi hazugságukat pont ezekben az években alapozták meg. Azt a hazugságot, amely azóta is busásan kamatozik nekik a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Ne legyenek tehát illúzióink: azokon a bizonyos vonatokon egytől egyig a saját népük által magukra hagyott, a saját fajtájuk által kisemmizett zsidók ültek.”

2011-ben pedig a szélsőjobboldali Magyar Szigeten adta elő Kohn bácsi walzerja című dalát:

link Forrás

Ez a dal arról szól, hogy amíg a dédapja a háborúban harcolt, addig a zsidók inkább meggazdagodtak, és leléptek, „és mentek a vonatok sorban, de rajtuk biz' egy Kohn se ült, és sok kemény hazugság árán a fél világ megszégyenült”. Majd azt énekli:

„És hazudtak, hazudtak egyre
És mint folyó, úgy dőlt a lé
Ajjajjaj-jajjajjaj
Zyklon-B, Zyklon-B”

A konklúzió: „hogy szakadna rájuk az ég”, „elég volt belőlük, elég!”

De Varga-Bíró Tamás zsidózott Szegedi Csanád háza előtt is, illetve beleszállt Polgár Judit sakkozóba, miközben idegenbarát magyargyilkosnak nevezte a kormányoldalon sokat hivatkozott Szent Istvánt.

2010-ben pedig magáról Orbán Viktorról és a Fideszről készített egy videoklipet, amiben a kormányoldalt zsidózta egyértelműen.

link Forrás

Varga-Bíró Tamás emellett írt dalt Vona Gábor gárdista mellényéről és parodizálta a gyöngyöspatai cigányokat is.

Orbán Viktor tavaly júliusban arról beszélt Benjámín Netanjáhú izraeli miniszterelnök mellett állva, hogy „Magyarország kormánya hibát, sőt bűnt követett el, amikor a második világháború idején nem tett eleget erkölcsi és politikai kötelességének, és nem védte meg zsidó származású magyar állampolgárait”, de az ő kormánya zéró toleranciát hirdetett mindenfajta antiszemitizmussal szemben.

Most a Kuruc.info Holokamu-rovatába író, Zyklon–B-ről daloló, Orbánt zsidózó Varga-Bíró Tamást hívják okoskodni Mészáros Lőrinc televíziójába, ami Orbán Viktor közösségének értékeit képviseli.

Úgy látszik, tényleg vége a politikai korrektségnek, és a helyét a rasszista tahóság töltötte be.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.