18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Egy 75 éves férfi Dunaharasztiban megdugott egy disznót, ezt a szomszéd videóra vette, ami pedig utána történt, arra szinte nincsenek szavak

media
2019 február 15., 16:25
comments 757

Tökéletes tudósítást készített az RTL Híradó egy 75 éves, Dunaharasztiban élő férfiról, akit a szomszédja levideózott,

miközben az ólban megdugta az egyik disznóját.

Emiatt pedig egy hétre rá felvonultak a kertjében a rendőrök és az állatvédők, és szabályosan kimenekítették onnan az állatokat.

A riport ebben az esetben megérdemli, hogy kockáról kockára kielemezzem, annyira döbbenetes, és nem csak a fura - és egyben meghökkentő - bűnügy miatt, hanem a razzia és annak a média általi reprezentációja miatt is. Szóval:

“Először csak csendben nézi a disznót az idős férfi, aztán lassan elkezdi megkerülni az ólban. Tanácstalanul járkál mellette, majd mögé lopózik… a felvételt itt megállítjuk” - kezdi a felvezetést a riporter, miközben a képen látszódik, ahogy egy kitakart fejű férfi az állat mögé lép.

photo_camera Forrás: RTL Híradó

Hamar kiderül, hogy a jelenetet a férfi egyik szomszédja vette fel a mobiljával még a múlt héten, a videó pedig ezek szerint a tévésekhez került.

“A 75 éves férfi másodpercekig inzultálja az állatot, ami végül továbbáll, a gazda pedig magára marad az ólban” - magyarázza a videót a riporter.

Ennyit a felvezetésről, ezután indul az akció, péntek délelőtt ugyanis állatvédők és rendőrök érkeztek a házhoz, hogy szembesítsék a gazdát a felvétellel. Illetve, velük együtt megjelentek a tévések is,

akik lefilmezték, ahogy az egyik hivatalos ember vagy állatvédő a férfi előtt a kamerába mondja, hogy “egyértelműen bizonyítást nyert, hogy szexuális célra használja az állatokat”.

Erre pedig a kitakart arcú férfi azt mondja, hogy “ajjaj”. Bár ez nehezen érthető, mert itt elvágják a jelenetet.

photo_camera Forrás: RTL Híradó

Ezután a férfit meg is szólaltatták a tévések. “Tagadta, hogy fajtalankodott volna a malaccal” - mondta a riporter, miközben feltűnik a képernyőn az áldozat, a disznó is.

photo_camera Forrás: RTL Híradó

“Elképzelhetnek ilyet egy 75 éves emberről? Igen? És ezt hiszik el?” - idézi a férfit a Híradó.

photo_camera Forrás: RTL Híradó

De rögtön utána kiderül az is, hogy

itt nem csak egy disznóról van szó, a férfi több kutyát és kecskét is tart, a hatóságok pedig azt is megvizsgálták, milyen körülmények között élnek ezek az állatok.

“Riadtan néz a ló, láthatóan fél kijönni az ablaktalan garázsból” - halljuk, és tényleg ott van a láthatóan tényleg nagyon riadt ló.

photo_camera Forrás: RTL Híradó

Amely konkrétan mindenen áttrappol, miután kiengedik. Őt mozgatni kellett volna, derül ki.

photo_camera Forrás: RTL Híradó

Végül a gazdát a szabálytalanságok miatt eltiltották az állattartástól, a lovat, a kutyákat, a kecskéket kimenekítették. Más fogadja be őket, ahogy a malacot is.

“A férfi ellen eljárás indul, milliós bírságra számíthat” - tudósít a riporter a riport végén, miközben a korábban szexuálisan zaklatott disznó hátán pihenteti a kezét.

Íme, itt az egész egyben:

]


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.