Dudálással zavarták meg, amikor a parkolóban a tejet és a kakaóját keverte össze, bosszúból kiszúrta a másik kerekeit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

2018. szeptember 15-én a kecskeméti rendőrkapitányságon egy helyi férfi tett feljelentést rongálás miatt. Azt mondta, az egyik áruház területén akart parkolni, amikor összeszólalkozott egy ott várakozó autóssal. Ezután lezárta a kocsit, bement a boltba, majd a vásárlás után észlelte, hogy valaki kiszúrta a kocsija bal oldali abroncsait, és ezzel 120 ezer forint kárt okozott.

Fotó: police.hu

A károsult körbenézett a parkolóban, ahol felfedezte azt a zöld Peugeot-ot, amivel a korábbi vitapartnere érkezett, és a biztonság kedvéért a rendszámát is feljegyezte, mielőtt rendőrt hívott. 

Kiderült, hogy a kerekeket tényleg a zöld autó tulajdonosa, Cs. Csaba szúrta ki egy tapétavágóval. A police.hu azt írja:

„Elmondása szerint éppen az elfogyasztásra szánt tejet és kakaóját keverte össze, ám ebben a sértett dudálással zavarta meg.”

Ebből nagyobb baja lett, mint gondolta volna: egyrészt nagy volt a rongálási kár, másrészt kiderült, hogy a Peugeot-n egy Audi rendszáma van. A kecskeméti férfi elismerte, hogy a hatósági jelzéseket ő cserélte ki.

A rendőrök rongálás és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt hallgatták ki a 48 éves helyi férfit, aki az eljárás során szabadlábon védekezhetett. Vádemelés következik. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.