Dudálással zavarták meg, amikor a parkolóban a tejet és a kakaóját keverte össze, bosszúból kiszúrta a másik kerekeit

bűnügy
2019 február 16., 08:33
comments 248

2018. szeptember 15-én a kecskeméti rendőrkapitányságon egy helyi férfi tett feljelentést rongálás miatt. Azt mondta, az egyik áruház területén akart parkolni, amikor összeszólalkozott egy ott várakozó autóssal. Ezután lezárta a kocsit, bement a boltba, majd a vásárlás után észlelte, hogy valaki kiszúrta a kocsija bal oldali abroncsait, és ezzel 120 ezer forint kárt okozott.

photo_camera Fotó: police.hu

A károsult körbenézett a parkolóban, ahol felfedezte azt a zöld Peugeot-ot, amivel a korábbi vitapartnere érkezett, és a biztonság kedvéért a rendszámát is feljegyezte, mielőtt rendőrt hívott. 

Kiderült, hogy a kerekeket tényleg a zöld autó tulajdonosa, Cs. Csaba szúrta ki egy tapétavágóval. A police.hu azt írja:

„Elmondása szerint éppen az elfogyasztásra szánt tejet és kakaóját keverte össze, ám ebben a sértett dudálással zavarta meg.”

Ebből nagyobb baja lett, mint gondolta volna: egyrészt nagy volt a rongálási kár, másrészt kiderült, hogy a Peugeot-n egy Audi rendszáma van. A kecskeméti férfi elismerte, hogy a hatósági jelzéseket ő cserélte ki.

A rendőrök rongálás és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt hallgatták ki a 48 éves helyi férfit, aki az eljárás során szabadlábon védekezhetett. Vádemelés következik. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt