Dudálással zavarták meg, amikor a parkolóban a tejet és a kakaóját keverte össze, bosszúból kiszúrta a másik kerekeit

2018. szeptember 15-én a kecskeméti rendőrkapitányságon egy helyi férfi tett feljelentést rongálás miatt. Azt mondta, az egyik áruház területén akart parkolni, amikor összeszólalkozott egy ott várakozó autóssal. Ezután lezárta a kocsit, bement a boltba, majd a vásárlás után észlelte, hogy valaki kiszúrta a kocsija bal oldali abroncsait, és ezzel 120 ezer forint kárt okozott.

Fotó: police.hu

A károsult körbenézett a parkolóban, ahol felfedezte azt a zöld Peugeot-ot, amivel a korábbi vitapartnere érkezett, és a biztonság kedvéért a rendszámát is feljegyezte, mielőtt rendőrt hívott. 

Kiderült, hogy a kerekeket tényleg a zöld autó tulajdonosa, Cs. Csaba szúrta ki egy tapétavágóval. A police.hu azt írja:

„Elmondása szerint éppen az elfogyasztásra szánt tejet és kakaóját keverte össze, ám ebben a sértett dudálással zavarta meg.”

Ebből nagyobb baja lett, mint gondolta volna: egyrészt nagy volt a rongálási kár, másrészt kiderült, hogy a Peugeot-n egy Audi rendszáma van. A kecskeméti férfi elismerte, hogy a hatósági jelzéseket ő cserélte ki.

A rendőrök rongálás és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt hallgatták ki a 48 éves helyi férfit, aki az eljárás során szabadlábon védekezhetett. Vádemelés következik. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.