Egy 18 éves újonc bődületes, utolsó perces ollózásával verte meg a Ferencvárost a Debrecen

A gyõztes gól szerzõje, a debreceni Zsóri Dániel a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Debreceni VSC - Ferencváros mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. február 16-án.Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Ahogy mondani szokás, „magyar pályákon ritkán látható nagy góllal” dőlt el az NB1 szombati játéknapjának első meccse, amin a Debrecen fogadta a Ferencvárost. A bajnokesélyes, a tabellát 9 ponttal vezető zöld-fehérek a meccs nagyobb részében vezettek Lasha Dvali góljával, de néhány perccel a vége előtt Tőzsér Dániel 11-esből kiegyenlített. Úgy tűnt, ebbe bele is nyugszanak a csapatok, de a 93. percben aztán az élete második élvonalbeli meccsét játszó, tíz perccel korábban beállt Zsóri Dániel érkezett egy felívelt labdára, és ekkora gólt ragasztott: 

A Debrecen ezzel feljött a harmadik helyre, a Videoton pedig - ha győzni tud este az MTK vendégeként - hat pontra megközelítheti a Ferencvárost. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.