Felakasztva találtak meg egy magyar fiatalt a szlovák határon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A szlovákiai Parameter azt írja, nagy valószínűséggel öngyilkos lett egy fiatal férfi, akinek holttestét az Ipoly folyó felett átívelő vashídon felakasztva találták meg a szlovák határon.

A lap szerint a Zoltán nevű 20 éves fiatal holttestét csütörtökön találták meg a nagykürtösi járásbeli Busa (Bušince) községnél.

A helyszínre a szlovák és a magyar rendőröket is riasztották, hogy eldöntsék, a hídnak még a szlovák vagy már a magyar felén találták-e a holttestet, de végül a szlovákoké lett az ügy. (Parameter via Index)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.