„Mit csücsörítesz? 40 éves vagy!” - csúnyán leoltotta saját édesanyját az AS Roma tinisztárja

Nicoló Zaniolo, AS RomaFotó: ANDREAS SOLARO/AFP

Nicoló Zaniolo az olasz labdarúgás jelenlegi nagy ígérete: alig 19 évesen már az AS Roma meghatározó játékosa, 14 meccsen játszott idén a Serie A-ban, három gólt lőtt, a héten pedig kettőt rúgott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben az FC Porto ellen is. Már Roberto Mancini is fontolgatja, hogy meghívja a válogatott keretébe. 

Annyira fiatal még, hogy édesanyja instacelebnek számít Olaszországban, majdnem 200 ezren követik. Ebből, és a temérdek duckface-ből lett kicsit elege Nicolónak. A Corriere dello Sport szerint ezt kommentelte az egyik kép alá:

„Mit csücsörítesz így a száddal? 40 éves vagy!”

Zaniolo tavaly nyáron költözött Rómába, miután elhagyta Milánót és az Inter csapatát. Anyukája, saját elmondása szerint, nem először bosszantja fel, mióta a fővárosban laknak. Amikor először találkozhattak az AS Roma legendájával, Francesco Tottival, Francesca állítólag örömében sírva fakadt, Nicoló pedig elmondása rém kellemetlenül érezte magát emiatt. (Mirror

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.