„Mit csücsörítesz? 40 éves vagy!” - csúnyán leoltotta saját édesanyját az AS Roma tinisztárja

Nicoló Zaniolo, AS RomaFotó: ANDREAS SOLARO/AFP

Nicoló Zaniolo az olasz labdarúgás jelenlegi nagy ígérete: alig 19 évesen már az AS Roma meghatározó játékosa, 14 meccsen játszott idén a Serie A-ban, három gólt lőtt, a héten pedig kettőt rúgott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben az FC Porto ellen is. Már Roberto Mancini is fontolgatja, hogy meghívja a válogatott keretébe. 

Annyira fiatal még, hogy édesanyja instacelebnek számít Olaszországban, majdnem 200 ezren követik. Ebből, és a temérdek duckface-ből lett kicsit elege Nicolónak. A Corriere dello Sport szerint ezt kommentelte az egyik kép alá:

„Mit csücsörítesz így a száddal? 40 éves vagy!”

Zaniolo tavaly nyáron költözött Rómába, miután elhagyta Milánót és az Inter csapatát. Anyukája, saját elmondása szerint, nem először bosszantja fel, mióta a fővárosban laknak. Amikor először találkozhattak az AS Roma legendájával, Francesco Tottival, Francesca állítólag örömében sírva fakadt, Nicoló pedig elmondása rém kellemetlenül érezte magát emiatt. (Mirror

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.