„Mit csücsörítesz? 40 éves vagy!” - csúnyán leoltotta saját édesanyját az AS Roma tinisztárja

ÉLET
2019 február 16., 14:05
comments 325
Nicoló Zaniolo, AS Roma
photo_camera Nicoló Zaniolo, AS Roma Fotó: ANDREAS SOLARO/AFP

Nicoló Zaniolo az olasz labdarúgás jelenlegi nagy ígérete: alig 19 évesen már az AS Roma meghatározó játékosa, 14 meccsen játszott idén a Serie A-ban, három gólt lőtt, a héten pedig kettőt rúgott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben az FC Porto ellen is. Már Roberto Mancini is fontolgatja, hogy meghívja a válogatott keretébe. 

Annyira fiatal még, hogy édesanyja instacelebnek számít Olaszországban, majdnem 200 ezren követik. Ebből, és a temérdek duckface-ből lett kicsit elege Nicolónak. A Corriere dello Sport szerint ezt kommentelte az egyik kép alá:

„Mit csücsörítesz így a száddal? 40 éves vagy!”

link Forrás
link Forrás
link Forrás
link Forrás

Zaniolo tavaly nyáron költözött Rómába, miután elhagyta Milánót és az Inter csapatát. Anyukája, saját elmondása szerint, nem először bosszantja fel, mióta a fővárosban laknak. Amikor először találkozhattak az AS Roma legendájával, Francesco Tottival, Francesca állítólag örömében sírva fakadt, Nicoló pedig elmondása rém kellemetlenül érezte magát emiatt. (Mirror

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.