Király Gábor szégyent hozott a mackóalsóra

foci
2019 február 18., 11:32

Szinte tuti kieső a Haladás, mert bár van még 12 meccs az NBI-ből, a szombathelyi csapat hátránya 14 pont a nem kieső helyen lévő Diósgyőrrel szemben. Teljesen reménytelen a játékuk, az eddig lejátszott 21 meccsből mindössze kettőt nyertek meg, ehhez még négy döntetlen kapartak össze, vereségből viszont van 15.

Most hétvégén a Mezőkövesddel játszottak, szokás szerint kikaptak. Az még rendben is van, hogy ilyen helyzetben, 1-2-es állásnál a meccs végén a 42 éves Király Gábor felmegy az ellenfél kapujához, hátha összejön egy gól és legalább az egyenlítés. A gatyalehúzás már parádés, a lökdösődés is pompás, a vállal kötözködés is, aztán a vége tényleg a korona a műeséssel, majd a reklamálással.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.