Király Gábor szégyent hozott a mackóalsóra

Szinte tuti kieső a Haladás, mert bár van még 12 meccs az NBI-ből, a szombathelyi csapat hátránya 14 pont a nem kieső helyen lévő Diósgyőrrel szemben. Teljesen reménytelen a játékuk, az eddig lejátszott 21 meccsből mindössze kettőt nyertek meg, ehhez még négy döntetlen kapartak össze, vereségből viszont van 15. 

Most hétvégén a Mezőkövesddel játszottak, szokás szerint kikaptak. Az még rendben is van, hogy ilyen helyzetben, 1-2-es állásnál a meccs végén a 42 éves Király Gábor felmegy az ellenfél kapujához, hátha összejön egy gól és legalább az egyenlítés. A gatyalehúzás már parádés, a lökdösődés is pompás, a vállal kötözködés is, aztán a vége tényleg a korona a műeséssel, majd a reklamálással. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.