Még csak tervezik, hogy mi legyen, de máris csúszik a Blaha felújítása

Rendkívüli hírlevél
Amit azonnal tudni kell

Még el se kezdődött, máris csúszik a Blaha Lujza tér felújítása, írja az Mfor az alapján, hogy az Európai Közbeszerzési Értesítő friss számában közzétették a szerződés módosítását.

A tér felújítására tavaly nyáron kötött szerződést a BKK a Közlekedés Fővárosi Tervező Iroda Kft. és az UVATERV konzorciumával. A konzorcium már októberben jelezte, hogy rajtuk kívül álló okokból nem fogják tudni tartani a határidőket - ez most már a módosított szerződésben is megjelenik. Az új szerződés szerint az eredetileg tervezett 185 helyett 285 napjuk lesz a megbízás teljesítésére.

Októberi tájékoztatásuk szerint a késések oka például, hogy bár október elején összehívták, nem ült össze a projektet irányító bizottság, így az egyes, az engedélyezési tervek véglegesítéséhez szükséges elengedhetetlen döntések nem születtek meg - azok hiányában pedig sem tervezni, sem a terveket engedélyeztetni nem lehetett. Az Mfor cikke szerint arról nincs információ, hogy a BKK szerint behozató-e a késés.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.