Tovább romlott a levegő több magyar településen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Több településen is tovább nőtt a szálló por koncentrációja miatti légszennyezesttség, jelentette az MTI a Nemzeti Népegészségügyi Központra hivatkozva.

Tájékoztatásuk szerint Miskolcon már veszélyes, Putnokon, Nyíregyházán és Vácon egészségtelen a levegő minősége. További 14 településen, köztük Budapeten kifogásolható a levegő minősége.

Tájékoztatásuk szerint ráadásul az időjárási helyzet, csapadék és szél hiányában lényeges javulás nem várható.

Az NNK a gyermekek egészségének védelmében azt kéri, mindenki kerülje a helytelen fűtési módok alkalmazását. Felméréseik alapján ugyanis azokon a településeken, ahol gyakoribb az ilyen helytelen fűtés, nagyobb a krónikus légúti hurutban szenvedő kisiskolások aránya. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.