A Hír Tv szerint a „lakosság nem tud mit kezdeni a felhalmozódó vagyonnal”

Média
2019 február 19., 12:47
comments 366

Egy nagyon jó kedvű, csibészes mosolyú Matolcsy György és egy szigorúan tapsoló Orbán Viktor képével illusztrálta a Hír Tv a "háztartások vagyonáról" anyagát, így:

Kizárólag a kép és a cím alapján nem lenne teljesen egyértelmű, hogy a lakosság a képen látható állami vezetők vagyonfelhalmozásával nem tud mit kezdeni, vagy a sajátjáéval, de a linkre kattintva kiderül, hogy a "Mészáros Lőrinc" közeli Takarékbank egy elemzője beszélt eredetileg a Magyar Nemzetnek arról, hogy az előző negyedévhez képest mennyivel nőtt tavaly év végig a háztartások vagyona. Ebben a cikkben beszél a szakértő arról is, hogy

„a lakosság jelentős része nem tud érdemben mit kezdeni a felhalmozódó vagyonnal”,

de a Nemzetnél valamiért nem mertek ebből az állításból címet adni, nem úgy mint a NER-es pályára néhány hónapja visszaállított Hír Tv-nél.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.