A Hír Tv szerint a „lakosság nem tud mit kezdeni a felhalmozódó vagyonnal”

Egy nagyon jó kedvű, csibészes mosolyú Matolcsy György és egy szigorúan tapsoló Orbán Viktor képével illusztrálta a Hír Tv a "háztartások vagyonáról" anyagát, így:

Kizárólag a kép és a cím alapján nem lenne teljesen egyértelmű, hogy a lakosság a képen látható állami vezetők vagyonfelhalmozásával nem tud mit kezdeni, vagy a sajátjáéval, de a linkre kattintva kiderül, hogy a "Mészáros Lőrinc" közeli Takarékbank egy elemzője beszélt eredetileg a Magyar Nemzetnek arról, hogy az előző negyedévhez képest mennyivel nőtt tavaly év végig a háztartások vagyona. Ebben a cikkben beszél a szakértő arról is, hogy

„a lakosság jelentős része nem tud érdemben mit kezdeni a felhalmozódó vagyonnal”,

de a Nemzetnél valamiért nem mertek ebből az állításból címet adni, nem úgy mint a NER-es pályára néhány hónapja visszaállított Hír Tv-nél.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.