A Hír Tv szerint a „lakosság nem tud mit kezdeni a felhalmozódó vagyonnal”

Egy nagyon jó kedvű, csibészes mosolyú Matolcsy György és egy szigorúan tapsoló Orbán Viktor képével illusztrálta a Hír Tv a "háztartások vagyonáról" anyagát, így:

Kizárólag a kép és a cím alapján nem lenne teljesen egyértelmű, hogy a lakosság a képen látható állami vezetők vagyonfelhalmozásával nem tud mit kezdeni, vagy a sajátjáéval, de a linkre kattintva kiderül, hogy a "Mészáros Lőrinc" közeli Takarékbank egy elemzője beszélt eredetileg a Magyar Nemzetnek arról, hogy az előző negyedévhez képest mennyivel nőtt tavaly év végig a háztartások vagyona. Ebben a cikkben beszél a szakértő arról is, hogy

„a lakosság jelentős része nem tud érdemben mit kezdeni a felhalmozódó vagyonnal”,

de a Nemzetnél valamiért nem mertek ebből az állításból címet adni, nem úgy mint a NER-es pályára néhány hónapja visszaállított Hír Tv-nél.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.