„ECUADOR!” – üzeni a rendőrség, miután egy ecuadori határsértőt fogtak Kiszombornál

A rendőrök hajnali 1 óra körül feltartóztattak egy határsértőt a román határnál lévő Kiszombor közelében. A férfi ecuadori állampolgárnak vallotta magát, de a magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a határzárhoz kísérték – írta meg a police.hu, és hozzá ezt a képet közölték:

Az ecuadori határsértő a rendőrség fotójánFotó: police.hu

A rendőrség a képfájlt így nevezte el: „sash_0”, ami nem lehet véletlen:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.