„ECUADOR!” – üzeni a rendőrség, miután egy ecuadori határsértőt fogtak Kiszombornál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rendőrök hajnali 1 óra körül feltartóztattak egy határsértőt a román határnál lévő Kiszombor közelében. A férfi ecuadori állampolgárnak vallotta magát, de a magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a határzárhoz kísérték – írta meg a police.hu, és hozzá ezt a képet közölték:

Az ecuadori határsértő a rendőrség fotójánFotó: police.hu

A rendőrség a képfájlt így nevezte el: „sash_0”, ami nem lehet véletlen:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.