Navracsics Tibor a legrosszabb uniós biztos

POLITIKA
2019 február 19., 13:57
comments 186
Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa (jobbra) és Kordik Zsolt, művésznevén Mr. Busta előadóművész a magyar zeneipar harmadik alkalommal megrendezett kétnapos szakmai találkozója, a Music Hungary konferencia első napján az egri Bolyki-völgyben 2015. május 28-án
photo_camera Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa (jobbra) és Kordik Zsolt, művésznevén Mr. Busta előadóművész a magyar zeneipar harmadik alkalommal megrendezett kétnapos szakmai találkozója, a Music Hungary konferencia első napján az egri Bolyki-völgyben 2015. május 28-án Fotó: Komka Péter/MTI

Megjelent az Európai Bizottság biztosainak munkáját értékelő jelentés (pdf), amiben 1769 stakeholdert kértek meg arra, hogy értékeljék az egyes európai uniós biztosok 2014 és 2019 közötti munkáját.

Egyetlen biztos volt, aki 50 százalék fölé ment, Margrethe Vestager. Szintén egyetlen olyan biztos volt, aki a 20 százalékot sem érte el: a fideszes Navracsics Tibor egykori miniszterelnök-helyettes kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosként csak 19 százalékot ért el.

photo_camera Forrás: europedecides.eu

Azt írják, hogy Navracsics annak ellenére lett a legrosszabbul teljesítő biztos, hogy hozzá tartozik a legnépszerűbb program, az Erasmus+.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.