Százmilliókat szán nemzetközi tenisztornák rendezésére a kormány

sport
2019 február 19., 05:43
comments 58

A hvg.hu ír arról, hogy 2019 és 2023 között minden évben nemzetközi tenisztornát rendezne a kormány, darabonként 250 millió forintból.

A III. kerületi, Királyok útján lévő Római Teniszakadémiára álmodták meg a Hungarian Grand Prix WTA International női szabadtéri tenisztornát, és a kormányrendelet szerint Kásler Miklós miniszternek tárgyalnia kell az ATP World Tour férfi tenisztorna megrendezéséről is.

Ezt csak az idei évre tervezik egyelőre, erre 370 millió forintot adna a kormány. Mint a lap megjegyzi, Magyarországon nincsen a nemzetközi versenyek követelményeinek megfelelő teniszstadion, így eddig is ideiglenes helyszíneken zajlottak a versenyek, mobillelátók beépítésével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.