Százmilliókat szán nemzetközi tenisztornák rendezésére a kormány

A hvg.hu ír arról, hogy 2019 és 2023 között minden évben nemzetközi tenisztornát rendezne a kormány, darabonként 250 millió forintból. 

A III. kerületi, Királyok útján lévő Római Teniszakadémiára álmodták meg a Hungarian Grand Prix WTA International női szabadtéri tenisztornát, és a kormányrendelet szerint Kásler Miklós miniszternek tárgyalnia kell az ATP World Tour férfi tenisztorna megrendezéséről is. 

Ezt csak az idei évre tervezik egyelőre, erre 370 millió forintot adna a kormány. Mint a lap megjegyzi, Magyarországon nincsen a nemzetközi versenyek követelményeinek megfelelő teniszstadion, így eddig is ideiglenes helyszíneken zajlottak a versenyek, mobillelátók beépítésével. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.