Százmilliókat szán nemzetközi tenisztornák rendezésére a kormány

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A hvg.hu ír arról, hogy 2019 és 2023 között minden évben nemzetközi tenisztornát rendezne a kormány, darabonként 250 millió forintból. 

A III. kerületi, Királyok útján lévő Római Teniszakadémiára álmodták meg a Hungarian Grand Prix WTA International női szabadtéri tenisztornát, és a kormányrendelet szerint Kásler Miklós miniszternek tárgyalnia kell az ATP World Tour férfi tenisztorna megrendezéséről is. 

Ezt csak az idei évre tervezik egyelőre, erre 370 millió forintot adna a kormány. Mint a lap megjegyzi, Magyarországon nincsen a nemzetközi versenyek követelményeinek megfelelő teniszstadion, így eddig is ideiglenes helyszíneken zajlottak a versenyek, mobillelátók beépítésével. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.