5 és fél percen át hálálkodott az olimpikon a kormánynak a felemelt életjáradékért

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az égvilágon semmilyen apropója nem volt annak a beszélgetésnek, ami a Mokka műsorvezetői és Vári Attila kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó között zajlott le a szerda reggeli műsorban, de úgy látszik, nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire boldogok a sportolók, hogy ezentúl több pénzt kapnak. A téma az olimpikonok bőkezűen megemelt életjáradéka volt, amiért Vári korábban már egy kormányzati videóban sem győzött eleget hálálkodni. A  sportolót elkísérte Szabó Tünde államtitkár, aki szerint ez a kiadás nem jelent problémát az államnak, mert a magyar gazdaság stabil.

„Nagyon nagyon boldogok a sportolók, ez egy nagyon nagy elismerés” - mondta Szabó Tünde.

„A sportolók annyira örültek, annyira boldogok voltak” - mondta Vári Attila.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.