Az M1 bemondója meg akarta semmisíteni Karácsony Gergelyt egy elírásért, de nem sikerült elsőre elmondania a mondatot

POLITIKA
2019 február 20., 20:26
comments 526

Az intellektuális fölényben lévő média napok óta azon pörög, hogy MSZP-s képviselők elrontottak egy j-vel írt szót, és véletlenül ly-nal írták.

Ezt a „sztorit” folytatva az évi több 10 milliárd forintból működő „közszolgálati tévé” „hírcsatornájának” esti „híradójában” ma arról számoltak be, hogy Karácsony Gergely is elírt valamit egy Facebook-posztjában: „dolgozószobáját” helyett azt írta, hogy „dolgozószobályát”. (A teljes adás itt látható, a lényeg 34:45-től található.)

Az M1 bemondója, Gyukity István emiatt próbálta megsemmisíteni Karácsony Gergelyt, de nem sikerült elsőre hibátlanul elmondania a mondatot:

A szakember egyébként az adás vége felé egy másik hírnél is hasonlóan talpraesett volt, így hát tényleg indokolt volt egy facebookos elíráson pörögni a köztévé esti híradójában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.