Borzasztóan sokat örökölhet Karl Lagerfeld macskája

A világ egyik leggazdagabb macskájává válhat a 7 éves Choupette, akit a kedden elhunyt divattervező nemcsak házi kedvencként, de múzsájaként is tartott - írja az Euronews. Amikor korábban kérdezték Lagerfeldet, hogy szerepel-e az állat örökösei között, azt felelte, igen, másokkal együtt Choupette is örököl majd. „Nem kell aggódni, jut mindenkinek” - mondta egy interjúban, amit tavaly adott a francia Numero magazinnak. Choupette birman, a Burmából származó fajta főleg szépségéről, félhosszú bundájáról és társaságkedvelő természetéről ismert. 

A macskának saját instája van, ahol 170 ezren követik, de Twitteren is van még további 50 ezer rajongója. Lagerfeld azt mondta, mielőtt a birman hozzákerült volna, sosem gondolta volna, hogy szerelembe tudna esni egy macskával. De annyira így történt, hogy 2015-ös kollekcióját Choupette-ről nevezte el. A Numero újságírója az interjúkészítés során felhívta a divattervező figyelmét arra, hogy Franciaországban, ahol élt, nem lehet macskát megtenni örökösként, mire Lagerfeld azt válaszolta: „Még szerencse, hogy nem vagyok francia”.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.