Borzasztóan sokat örökölhet Karl Lagerfeld macskája

A világ egyik leggazdagabb macskájává válhat a 7 éves Choupette, akit a kedden elhunyt divattervező nemcsak házi kedvencként, de múzsájaként is tartott - írja az Euronews. Amikor korábban kérdezték Lagerfeldet, hogy szerepel-e az állat örökösei között, azt felelte, igen, másokkal együtt Choupette is örököl majd. „Nem kell aggódni, jut mindenkinek” - mondta egy interjúban, amit tavaly adott a francia Numero magazinnak. Choupette birman, a Burmából származó fajta főleg szépségéről, félhosszú bundájáról és társaságkedvelő természetéről ismert. 

A macskának saját instája van, ahol 170 ezren követik, de Twitteren is van még további 50 ezer rajongója. Lagerfeld azt mondta, mielőtt a birman hozzákerült volna, sosem gondolta volna, hogy szerelembe tudna esni egy macskával. De annyira így történt, hogy 2015-ös kollekcióját Choupette-ről nevezte el. A Numero újságírója az interjúkészítés során felhívta a divattervező figyelmét arra, hogy Franciaországban, ahol élt, nem lehet macskát megtenni örökösként, mire Lagerfeld azt válaszolta: „Még szerencse, hogy nem vagyok francia”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.