A CDU elnöke szerint ha nem bizonyít a Fidesz, kirakják az Európai Néppártból

Angela Merkel, a CSU vezetője, és az Európai Néppárt frakcióvezetője után a CDU elnöke is keményen elítélte a magyar kormány legújabb Brüsszel-ellenes kampányát. Annegret Kramp-Karrenbauer a Der Spiegel-nek adott nyilatkozatában kijelentette:

"felfoghatatlan és alaptalan" 

az a vádaskodás, amit a hirdetésekben üzen a Fidesz. Szerinte ezzel az "Európai Néppárt egésze gyengül és sérül." Ezt közölni fogja a párttal is, tette hozzá. Annegret Kramp-Karrenbauer szerint 

a magyar félnek kell tartósan bizonyítania, hogy még mindig úgy érzi, az Európai Néppárthoz tartozik.

Ha ez nem sikerül, és "nem sikerült egyetértésre jutni az EPP céljairól, a párbeszéd értelmetlenné válik, és ezáltal véget ér," tette hozzá.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.