HVG: Orbán nem nevez ki Vajna helyére új filmügyi biztost

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Orbán Viktor magához hívatta Havas Ágnest, a Filmalap vezérigazgatóját, és biztosította bizalmáról, írja a Hvg. A lap úgy tudja, hogy a kormányfő megkérdezte Havast, hogy 

"szükségesnek látja-e, hogy Andy Vajna után új filmügyi kormánybiztost nevezzen ki. Havas pedig nemmel válaszolt."

Viszont az öttagú döntőbizottságot viszont nagy valószínűséggel átalakítják, írják. Konkrét nevek még nem derültek ki, de Andy Vajna helyére állítólag már megtalálták az új tagot. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.