HVG: Orbán nem nevez ki Vajna helyére új filmügyi biztost

Orbán Viktor magához hívatta Havas Ágnest, a Filmalap vezérigazgatóját, és biztosította bizalmáról, írja a Hvg. A lap úgy tudja, hogy a kormányfő megkérdezte Havast, hogy 

"szükségesnek látja-e, hogy Andy Vajna után új filmügyi kormánybiztost nevezzen ki. Havas pedig nemmel válaszolt."

Viszont az öttagú döntőbizottságot viszont nagy valószínűséggel átalakítják, írják. Konkrét nevek még nem derültek ki, de Andy Vajna helyére állítólag már megtalálták az új tagot. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.