Június 15. és augusztus 10. között felújítják a 4-6-os pályáját

Budapest
2019 február 21., 11:29
comments 66

A Széna tér és a Margit utca közötti szakaszon két ütemben dolgoznak majd előbb a Széll Kálmán tér és a Mechwart liget, majd a Mechwart liget és a Török utca között. A felújítás érinteni fogja a 17-es villamos menetrendjét is. Az Index azt is megkérdezte a BKK-tól, hogy miért kell folyton felújítani a 4-6-os vonalát, amire azt a választ kapták, hogy

nagykörúti villamosvonal Európa egyik legnagyobb forgalmú városi vasúti viszonylata, számos helyen extrém nagy keresztirányú gépjárműforgalom is terheli. (...) Ha az idei felújítások befejeződnek, akkor a nagykörúti villamos pályája szinte végig fel lesz újítva (kivéve a budai végállomások és a 4-6-os elágazása közötti kis részeket), azaz nagy felújítás 5-10 évig nem várható.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.