A Blikk szerint nem is volt töltény a szökött rab fegyverében

2019 február 22., péntek 8:06
379

A hét legnagyobb magyar bűnügyi sztorija a megszökött és hét lövéssel megállított rab ámokfutása. A férfi múlt pénteki ítélethirdetése után a Fővárosi Törvényszéken megszerezte az őr fegyverét, a pisztolyt ráfogta a háromtagú bírói tanácsra, majd kirontott a teremből. Az egyik bíró azonnal megnyomta a pánikgombot, Sz. azonban fegyverével fenyegetőzve túszul ejtette a riasztott őrt. Fegyverét az őr fejéhez szorítva jutott ki az épületből, ahol aztán autóba szállva menekült tovább. A férfi a fegyverével hadonászva próbált megszerezni egy kocsit, de a sofőr ellenállt. 35 perccel később a rendőrök célzott lövésekkel ártalmatlanították.

A Blikk most azt írja, hogy mindeközben a fegyver végig nem volt megtöltve.

A bulvárlap szerint a fegyverhez tartozó két tárat, amelyben a töltények voltak, az őrnek sikerült magánál tartania. Úgy tudják, hogy amikor a rab megpróbálta megszerezni a második kocsit, többször meg is húzta a ravaszt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt