Megcsinálták: Simicska Lajos összes cége Mészáros Lőrincnél kötött ki

POLITIKA
2019 február 22., 19:15
comments 312

Úgy lett, ahogy a 444 tavaly júliusban megírta: Nyerges Zsolt csak ideig-órákig tulajdonolja a Simicska Lajos által átadott cégeket,

végül minden Mészáros Lőrinchez kerül. Most már hivatalos: mind az 52 Simicska-cég Mészárosnál landolt.

A Válasz Online vette észre, hogy a Gazdasági Versenyhivatal lezárta vizsgálatát, és közzétette azt a döntését, ami szerint 

"Mészáros Lőrinc úr közvetlen egyedüli irányítást szerez a ProRáta Holding Zrt., a Pro-Aurum Vagyonkezelő Zrt., az Euro Publicity Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Mundus Invest Vagyonkezelő Zrt. és a Megapolis Media Vagyonkezelő Zrt. felett."

Január elején, félévvel Simicska távozása után még csak 15 cég volt Mészárosnál, ezzel az öt anyavállalattal viszont egy csapásra befutott a maradék 37 érdekeltség. 

Azaz a Simicska-birodalom visszatért a Fidesz közelébe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.