Mészáros Lőrinc a nevére vette Simicska mezőgazdasági cégét

Mikor Simicska Lajos a tavaszi parlamenti választás után megszabadult a legtöbb céges érdekeltségétől, már sejteni lehetett, hogy ezek a vállalkozások valahogy majd Mészáros Lőrinc, azaz Orbán Viktor miniszterelnök közelébe kerülnek majd. Ez azóta jórészt meg is történt, viszont csak egyetlen cég volt, amit Mészáros Lőrinc közvetlenül vett a nevére: Simicska óriási mezőgazdasági cégét, a Mezort Zrt.-t.

Mészárosnál szokatlan, hogy személyesen tűnjön fel egy-egy cég tulajdonosai között, gyakoribb, hogy új szerzeményeit csak közvetetten, más cégeken keresztül birtokolja.

Annyira viszont azért nem volt fontos neki a Mezort, hogy a cég irányításába is saját maga szóljon bele, az igazgatóságba maga helyett a fiát, ifjabb Mészáros Lőrincet küldte. (mfor)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.