Mészáros Lőrinc a nevére vette Simicska mezőgazdasági cégét

gazdaság
2019 február 22., 10:28
comments 71

Mikor Simicska Lajos a tavaszi parlamenti választás után megszabadult a legtöbb céges érdekeltségétől, már sejteni lehetett, hogy ezek a vállalkozások valahogy majd Mészáros Lőrinc, azaz Orbán Viktor miniszterelnök közelébe kerülnek majd. Ez azóta jórészt meg is történt, viszont csak egyetlen cég volt, amit Mészáros Lőrinc közvetlenül vett a nevére: Simicska óriási mezőgazdasági cégét, a Mezort Zrt.-t.

Mészárosnál szokatlan, hogy személyesen tűnjön fel egy-egy cég tulajdonosai között, gyakoribb, hogy új szerzeményeit csak közvetetten, más cégeken keresztül birtokolja.

Annyira viszont azért nem volt fontos neki a Mezort, hogy a cég irányításába is saját maga szóljon bele, az igazgatóságba maga helyett a fiát, ifjabb Mészáros Lőrincet küldte. (mfor)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt