Orbán: Akinek nem tetszik a népesedéspolitikai csomag, az tartsa meg a véleményét, ne rontsa el a többiek lelkesedését

politika
2019 február 22., 05:59
comments 829

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban beszélt az élet nagy dolgairól. Újdonság nem hangzott el, volt szó természetesen a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a népesedéspolitikáról, a népesedéspolitikáról, népesedéspolitikáról, a falusi programokról, a bevándorlásról, a népesedéspolitikáról, a népesedéspolitikáról, valamint Varga Mihályról.

link Forrás

A miniszterelnök szerint természetesen az európai parlamenti választásban is minden a bevándorlásról szól, Brüsszelben mindenki növelni szeretné a bevándorlást, a magyar kormány meg nem. Hogy Brüsszel nem akarja megállítani a bevándorlást, azt Orbán szerint az bizonyítja, hogy a migránsok már benn vannak Európában.

link Forrás

„Miközben beszélnek határvédelemről, a valós intézkedésekben semmilyen segítséget nem adnak a nemzetállamoknak a határvédelemben, miközben a migrációt népszerűsítő kampányokat indítanak.”

Orbán népesedéspolitikai terveiről is szó esett a műsorban. Szerinte van egy hatalmas nagy tömeg, aki hagyományos módon éli az életét, akik tudják, hogy a legfontosabb a gyerek és a család, ez a csoport az emberek 90 százaléka. De a miniszterelnök szerint van néhány különös ember, aki nem így gondolkodik, de nekik nem kell gyereket vállalniuk, és ha nem akarják igénybe venni a segítséget, ne vegyék, de

a véleményüket tartsák meg maguknak, ne rontsák el a többiek lelkesedését.

link Forrás

Az ország pénzügyi helyzetéről is szó volt, Orbán elmondta, hogy Varga Mihály higgadt ember, jól tervez, nagyon nagy király.

link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.