Orbán: Akinek nem tetszik a népesedéspolitikai csomag, az tartsa meg a véleményét, ne rontsa el a többiek lelkesedését

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban beszélt az élet nagy dolgairól. Újdonság nem hangzott el, volt szó természetesen a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a népesedéspolitikáról, a népesedéspolitikáról, népesedéspolitikáról, a falusi programokról, a bevándorlásról, a népesedéspolitikáról, a népesedéspolitikáról, valamint Varga Mihályról.

A miniszterelnök szerint természetesen az európai parlamenti választásban is minden a bevándorlásról szól, Brüsszelben mindenki növelni szeretné a bevándorlást, a magyar kormány meg nem. Hogy Brüsszel nem akarja megállítani a bevándorlást, azt Orbán szerint az bizonyítja, hogy a migránsok már benn vannak Európában.

„Miközben beszélnek határvédelemről, a valós intézkedésekben semmilyen segítséget nem adnak a nemzetállamoknak a határvédelemben, miközben a migrációt népszerűsítő kampányokat indítanak.”

Orbán népesedéspolitikai terveiről is szó esett a műsorban. Szerinte van egy hatalmas nagy tömeg, aki hagyományos módon éli az életét, akik tudják, hogy a legfontosabb a gyerek és a család, ez a csoport az emberek 90 százaléka. De a miniszterelnök szerint van néhány különös ember, aki nem így gondolkodik, de nekik nem kell gyereket vállalniuk, és ha nem akarják igénybe venni a segítséget, ne vegyék, de

a véleményüket tartsák meg maguknak, ne rontsák el a többiek lelkesedését.

Az ország pénzügyi helyzetéről is szó volt, Orbán elmondta, hogy Varga Mihály higgadt ember, jól tervez, nagyon nagy király.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.