Orbán: Akinek nem tetszik a népesedéspolitikai csomag, az tartsa meg a véleményét, ne rontsa el a többiek lelkesedését

Több 444 videó?
Szeretném

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban beszélt az élet nagy dolgairól. Újdonság nem hangzott el, volt szó természetesen a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a népesedéspolitikáról, a népesedéspolitikáról, népesedéspolitikáról, a falusi programokról, a bevándorlásról, a népesedéspolitikáról, a népesedéspolitikáról, valamint Varga Mihályról.

A miniszterelnök szerint természetesen az európai parlamenti választásban is minden a bevándorlásról szól, Brüsszelben mindenki növelni szeretné a bevándorlást, a magyar kormány meg nem. Hogy Brüsszel nem akarja megállítani a bevándorlást, azt Orbán szerint az bizonyítja, hogy a migránsok már benn vannak Európában.

„Miközben beszélnek határvédelemről, a valós intézkedésekben semmilyen segítséget nem adnak a nemzetállamoknak a határvédelemben, miközben a migrációt népszerűsítő kampányokat indítanak.”

Orbán népesedéspolitikai terveiről is szó esett a műsorban. Szerinte van egy hatalmas nagy tömeg, aki hagyományos módon éli az életét, akik tudják, hogy a legfontosabb a gyerek és a család, ez a csoport az emberek 90 százaléka. De a miniszterelnök szerint van néhány különös ember, aki nem így gondolkodik, de nekik nem kell gyereket vállalniuk, és ha nem akarják igénybe venni a segítséget, ne vegyék, de

a véleményüket tartsák meg maguknak, ne rontsák el a többiek lelkesedését.

Az ország pénzügyi helyzetéről is szó volt, Orbán elmondta, hogy Varga Mihály higgadt ember, jól tervez, nagyon nagy király.