Orbán: Akinek nem tetszik a népesedéspolitikai csomag, az tartsa meg a véleményét, ne rontsa el a többiek lelkesedését

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban beszélt az élet nagy dolgairól. Újdonság nem hangzott el, volt szó természetesen a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a bevándorlásról, a népesedéspolitikáról, a népesedéspolitikáról, népesedéspolitikáról, a falusi programokról, a bevándorlásról, a népesedéspolitikáról, a népesedéspolitikáról, valamint Varga Mihályról.

A miniszterelnök szerint természetesen az európai parlamenti választásban is minden a bevándorlásról szól, Brüsszelben mindenki növelni szeretné a bevándorlást, a magyar kormány meg nem. Hogy Brüsszel nem akarja megállítani a bevándorlást, azt Orbán szerint az bizonyítja, hogy a migránsok már benn vannak Európában.

„Miközben beszélnek határvédelemről, a valós intézkedésekben semmilyen segítséget nem adnak a nemzetállamoknak a határvédelemben, miközben a migrációt népszerűsítő kampányokat indítanak.”

Orbán népesedéspolitikai terveiről is szó esett a műsorban. Szerinte van egy hatalmas nagy tömeg, aki hagyományos módon éli az életét, akik tudják, hogy a legfontosabb a gyerek és a család, ez a csoport az emberek 90 százaléka. De a miniszterelnök szerint van néhány különös ember, aki nem így gondolkodik, de nekik nem kell gyereket vállalniuk, és ha nem akarják igénybe venni a segítséget, ne vegyék, de

a véleményüket tartsák meg maguknak, ne rontsák el a többiek lelkesedését.

Az ország pénzügyi helyzetéről is szó volt, Orbán elmondta, hogy Varga Mihály higgadt ember, jól tervez, nagyon nagy király.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.