Két egymást követő kapusgóllal fordított és nyert a Vác női kézilabdában

Barbara Arenhart

Ki tudja, volt-e korábban ilyen eset kézilabdás tétmeccsen. 

A női NB1-ben a vendég Siófok kétgólos, 24-22-es vezetésénél fordultak rá a felek a szombati bajnoki meccs utolsó percére. A Vác ezután egy emberelőnyös góllal feljött 23-24-re, amikor, 15 másodperccel a vége előtt óriásit kockáztatott az egyik csapat. De meglepő módon nem a hátrányban lévő Vác, hanem a Siófok hozta le a kapusát, hogy emberelőnyben támadhasson. 

A “19-re lapot” ritkán jön be ennyire katasztrofálisan. Az emberelőnyös támadás annyira gyengére sikerült, hogy a Vác brazil kapusa, Barbara Arenhart előbb egy üres kapuba lőtt egészpályás góllal egyenlített, majd a következő, immár egyenlő létszámnál lezavart vendégtámadást is sikeresen kontrázta meg, így az utolsó másodpercekben 25-24-re nyert a Vác.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.