Pólyába öltöztetett véres húsdarabokkal tüntetett a Femen a hadkötelezettség ellen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Hadsereg napjára szervezte legújabb oroszországi tiltakozó akcióját az ukrajnai gyökerű, de több országban is aktív feminista és diktatúraellenes punk aktivista csoport, a Femen, akik félmeztelen demonstrációik miatt lettek világhírűek. A Putyin titkosszolgálatával és verőembereivel is bátran dacoló aktivisták a kortárs performance és kísérleti színház művészi eszközeit is felhasználva, a “Szülj húst!” szlogennel és véres húscsecsemőkkel pózoltak a hadsereg egyik parancsnoksága előtt.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.