Pólyába öltöztetett véres húsdarabokkal tüntetett a Femen a hadkötelezettség ellen

A Hadsereg napjára szervezte legújabb oroszországi tiltakozó akcióját az ukrajnai gyökerű, de több országban is aktív feminista és diktatúraellenes punk aktivista csoport, a Femen, akik félmeztelen demonstrációik miatt lettek világhírűek. A Putyin titkosszolgálatával és verőembereivel is bátran dacoló aktivisták a kortárs performance és kísérleti színház művészi eszközeit is felhasználva, a “Szülj húst!” szlogennel és véres húscsecsemőkkel pózoltak a hadsereg egyik parancsnoksága előtt.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.