Rés a pajzson: Németh Szilárd betámadta a McDonald’s-et, mert nem vette észre, hogy pár napja az is Fidesz-közeli lett

“Mennyei volt, csak semmi Mekdánelc! Igazi, szaftos, 20 dekás húspogácsa, tehenkéből származó sajtok, puha zsemle, friss mártások és zöldek, ropogós batáta.”

Ezt posztolta ki az imént Németh “Gasztro” Szilárd, aki Deutsch Tamás korai kiégése óta az állampárt elsőszámú közösségimédia-figurája, aki a táplálkozási szokásainak minden részletét megosztja a nagyközönséggel.

Németh eszerint nem vett észre, hogy a magyarországi McDonald’s hálózatot a napokban az a Scheer Sándor üzletember vásárolta meg, aki a top3-as oligarchával, Garancsi Istvánnal együtt birtokolja a Market Zrt.-t, a kormány egyik kedvenc építőcégét. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.