Éjfél után csak Orbán és Áder hivatala kap díszkivilágítást Budapesten

Budapest
2019 február 24., 9:12
comments 232

Csak Áder János és Orbán Viktor hivatalának díszkivilágítása marad égve éjfél után Budapesten -számolt be róla az RTL Híradó. A többi látványosság, például a Lánchíd vagy a Budai Vár fényeit minden nap éjfélkor lekapcsolják, de a Karmelita kolostor, illetve a Sándor-palota világítását nem. Utóbbi 2003 óta a mindenkori köztársasági elnök rezidenciája, az utóbbiba idén költöztette be a hivatalát Orbán Viktor.

Hogy miért van ez így? Azt nem tudni.

Az RTL megkérdezte a kormányszóvivőt, aki azt mondta, ez nem a kormány illetékességi köre, hanem a fővárosi díszkivilágítást kezelő cégé. Ezért a Híradó megkérdezte őket, de nem kaptak választ. Aztán megkérdezték a fővárosi városházát, de onnan sem jött válasz.

]


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt