Éjfél után csak Orbán és Áder hivatala kap díszkivilágítást Budapesten

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csak Áder János és Orbán Viktor hivatalának díszkivilágítása marad égve éjfél után Budapesten -számolt be róla az RTL Híradó. A többi látványosság, például a Lánchíd vagy a Budai Vár fényeit minden nap éjfélkor lekapcsolják, de a Karmelita kolostor, illetve a Sándor-palota világítását nem. Utóbbi 2003 óta a mindenkori köztársasági elnök rezidenciája, az utóbbiba idén költöztette be a hivatalát Orbán Viktor.

Hogy miért van ez így? Azt nem tudni.

Az RTL megkérdezte a kormányszóvivőt, aki azt mondta, ez nem a kormány illetékességi köre, hanem a fővárosi díszkivilágítást kezelő cégé. Ezért a Híradó megkérdezte őket, de nem kaptak választ. Aztán megkérdezték a fővárosi városházát, de onnan sem jött válasz.

]


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.