Rendőrökre fújta a cigifüstöt a tüntető, 150 ezres bírságot fizet

A Fővárosi Főügyészség sajtóközleménye szerint a bíróság az ügyészi indítványnak megfelelően 150 ezer forintos bírságot szabott ki arra a 20 éves férfire, aki 2018. április 14-én egy Kossuth téri tüntetésen a rendőrsorfal elé állt, majd percekig szidalmazta a rendőröket és többüknek szándékosan az arcába is fújta a dohányfüstöt.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a vádlott ellen három rendbeli becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás tartása nélkül, az iratok alapján hozzon büntetővégzést a terhelttel szemben, és ez meg is történt, a férfire kiszabták a bírságot.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.