Részeg férfiak támadtak egy középiskolára Thaiföldön

külföld
2019 február 25., 08:23
comments 64

Letartóztattak Thaiföldön két tucat, 18 és 41 év közötti férfit hétfőn, miután megtámadtak egy bangkoki középiskolát az egyetemi felvételi vizsga alatt - közölte a rendőrség.

A kótyagos állapotban lévő férfiakat az iskola vezetése vasárnap arra kérte, hogy halkítsák le a zenét egy közeli buddhista papszentelő ünnepségen. A részeg társaság ehelyett beözönlött az iskolába, ahol tanárokat és diákokat fenyegettek, bántalmaztak és zaklattak - mondta el Kriszana Pattanacsaroen rendőrségi szóvivőhelyettes.

A támadásban tizenketten megsérültek. Ez volt az első alkalom, hogy egy iskolában randalíroztak az országos egyetemi felvételi vizsga alatt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.