Schmidt Máriáék kiszállnak a Figyelőből

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A Figyelő kiadta a szerkesztőbizottság (Schmidt Mária, Lánczi Tamás, Berecz Kristóf) rövid közleményét, ami így szól:

„A mai nappal a Figyelő szerkesztőbizottsága lemond és átadja a lap irányítását az új tulajdonosnak. Köszönjük, hogy munkatársaink segítségével ilyen színvonalas és korszerű lapot tudtunk létrehozni. Öröm és megtiszteltetés volt a közös munka. Köszönjük olvasóink támogatását, biztatását, kitartását. Minden erőnkkel igyekeztünk azt megszolgálni.

A Figyelő jövőjéről az új tulajdonos fog határozni. A mi munkánk itt befejeződött. »Jó mulatság, férfimunka volt!«”

Schmidt Mária tulajdonos és Lánczi Tamás főszerkesztő a Figyelő egyik 2017-es konferenciáján.Fotó: botost/444.hu

A múlt héten Berecz Kristófot leváltották a lapot kiadó cég éléről, a 24.hu szerint a helyére Deák Bálint, a Világgazdaság főszerkesztője jött, aki kedden be is mutatkozik a szerkesztőségnek. A KESMA jobboldali médiaalapítvány alá betolt lapnak újra gazdasági profilt adnának a jövőben. (24)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.