Vezetők távoztak a Gazpromtól

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Gazprom orosz gázipari cég közölte, hogy a vezetőit felmentették a pozíciójukból – írta meg a Reuters.

  • Alekszander Medvegyev, a Gazprom igazgatótanácsának alelnöke, aki eddig a cég külső piacaiért felelt, a cég közleménye szerint a továbbiakban az International Business Congress-re és a Zenit fociklubnál való munkájára összpontosít.
Alekszandr MedvegyevFotó: Alekszej Danicsev/Szputnyik
  • Valerij Golubev alelnök is távozik, ő az orosz piacért volt felelős.
  • Vszevolod Cserepanov, a Gazprom bányászati osztályának vezetője a csoportnál marad, de ő is más pozícióban folytatja a munkát.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.