Vietnam deportálja Kim Dzsongun hasonmását, de Trumpét nem

2019 február 25., hétfő 6:46
89

Vietnam fővárosában, Hanoiban nagy csődületet kavart Kim Dzsongun és Donald Trump hasonmásainak találkozója, hiszen napokon belül az igazi politikusokat is a városba várják, hogy az észak-koreai nukleáris arzenál leszereléséről és a kereskedelmi kapcsolatokról tárgyaljanak.

Fotó: MANAN VATSYAYANA/AFP

A hasonmásokat be is vitték a vietnami rendőrök, és Kim Dzsongun hasonmásának, a hongkongi-ausztrál Howard X-nek már a kihallgatásán is mondták, hogy rövidesen kap egy repülőjegyet vissza Hongkongba, és nem maradhat tovább Vietnamban. Indoklásképp a hatóságok annyit mondtak, hogy érvénytelen a vízuma, de Howard X szerint nem az, és mikor további tájékoztatást kért, nem kapott választ.

Szerinte annyi a bűne, hogy úgy néz ki, mint Kim Dzsongon, és a diktátornak nincs humora, ezért dobják ki Vietnamból.

Közben Trump hasonmása, a kanadai Russell White Hanoiban maradhat, csak arra kérték a rendőrök, ne öltözzön be Trumpnak az amerikai elnök látogatása alatt. Igaz, őt drágább is lett volna hazaröptetni Kanadába. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt