"A kutatóhálózat maradjon az Akadémiánál"

"Az MTA nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményű, 2012-ben modernizált, alapkutatásokban kiváló kutatóhálózata maradjon az MTA égisze alatt, és irányító testületében legyen jelentős többsége a tudományos közösségnek," fogalmazta meg a kutatóhálózat vezetőivel tartott közös ülésén a Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége kedden. Azaz továbbra is kitartanak korábbi álláspontjuk mellett, és nem mennek bele a kormány által diktált átalakításokba. Közleményük szerint továbbra is várják 

Palkovics László minisztertől "az MTA kutatóintézet-hálózat átalakítására vonatkozó álláspontjának kifejtését, annak szakmai, jogi- és gazdasági indokolását."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.