Egy világtól elzárt magas-tátrai tónál drónozott, utólag látta, hogy a tó közepén egy O1G-felirat díszelgett

ÉLET
2019 február 26., 09:31
comments 126

Elképesztő helyeken képesek hódolni a magyar emberek az O1G-zés amúgy baromira 2018-as szokásának. 

Olvasónk, D. a lengyel Magas-Tátrában, a Morskie Oko - régi magyar nevén a Halas-tó - környékén drónozott a hétvégén. Ez egy 1300 méter magasan fekvő, a legközelebbi, járművel is járható úttól két órányi gyaloglásra található, igen szép tó, bár most pont olyan, mint egy csúnya mező egy Tesco mögött, mivel be van fagyva.

D., miután kidrónozta magát, jobban megnézte a járművével készített fotókat, és csak ekkor szúrta ki, hogy mit taposott bele valaki a jeget ellepő hórétegbe:

Ha kiváncsi vagy, milyen a tó és környéke D. 360 fokos, forgatható fotóján, itt megnézheted. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.