Húsz ágyat adtak a Heim Pálnak, de még mindig a földön alszanak gyermekük mellett a szülők

Egészségügy
2019 február 26., 14:58
comments 201

Még januárban adott át húsz ágyat a budapesti Heim Pál kórháznak Orosvári Zsolt, az "Ágyat az anyukáknak" nevű jótékonysági akció kitalálója, de a szülők azóta is a földön kénytelenek éjszakázni gyermekeik mellett, írja a Hvg. A civil kezdeményezésről még február elején írtunk, az ötletgazda akkor sem titkolta: vannak intézmények, amik elutasítóan viselkednek. Orosvári a Hvg-nek azt mondta, hogy

hiába kérdezte meg a Heim Pált, hogy mi lett az átadott ágyakkal, az intézmény válaszolni sem volt hajlandó. 

Nem vár tovább, tette hozzá, személyesen megy el a kórházba, hogy végére járjon az ügynek. 

A Hvg megkeresésére sem reagált a kórház, így nem tudni, hogy mi lett az ágyakkal, miért használhatják a beteg gyerekek hozzátartozói. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt