Húsz ágyat adtak a Heim Pálnak, de még mindig a földön alszanak gyermekük mellett a szülők

Egészségügy
2019 február 26., 14:58
comments 199

Még januárban adott át húsz ágyat a budapesti Heim Pál kórháznak Orosvári Zsolt, az "Ágyat az anyukáknak" nevű jótékonysági akció kitalálója, de a szülők azóta is a földön kénytelenek éjszakázni gyermekeik mellett, írja a Hvg. A civil kezdeményezésről még február elején írtunk, az ötletgazda akkor sem titkolta: vannak intézmények, amik elutasítóan viselkednek. Orosvári a Hvg-nek azt mondta, hogy

hiába kérdezte meg a Heim Pált, hogy mi lett az átadott ágyakkal, az intézmény válaszolni sem volt hajlandó. 

Nem vár tovább, tette hozzá, személyesen megy el a kórházba, hogy végére járjon az ügynek. 

A Hvg megkeresésére sem reagált a kórház, így nem tudni, hogy mi lett az ágyakkal, miért használhatják a beteg gyerekek hozzátartozói. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.