Megrongálták a topless kérészek szobrát Szolnokon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ismeretlen elkövető áldozatául esett a Kérészek násztánca című alkotás egyik szobra a szolnoki Tiszai Hajósok terén.  A rendőrség szerint az akció valamikor február 11-e és február 18-a között történhetett. Most lopás miatt nyomoznak. 

Fotó: police.hu

Annak, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokat közöl, amik segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, 100 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel. 

Egyébként a szökőkútban elhelyezett, emberarcú kérészeket formáló bronz szoborkompozíciót már 2012-ben is megrongálták. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.