A Maldív-szigetekre reptette az udvari gép Mészáros Lőrincet és családját

érdekes adat
2019 február 28., 11:01
comments 283

Az Átlátszó képeket közölt Mészáros Lőrincről és családjáról, ahogy leszálltak a Liszt Ferenc repülőtéren, a kisgépes terminálon, február 26-án.

Akkor érkezett vissza Budapestre az OE-LEM lajstromú magángép, amely 10 nappal korábban távozott ugyaninnen a Maldív-szigetekre. A Bombardier Global 6000 típusú gépet egy osztrák cég üzemelteti, de a legtöbbet Budapesten időzik.

Ugyanezt a gépet használta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor a nyáron Szófiába utazott, hogy megnézze a székesfehérvári futballcsapat mérkőzését. A kormányfő szóvivője akkor azt mondta, hogy a focicsapat tulajdonosa, Garancsi István fizette azt az utazást.

Mészáros a feleségével, két lányával, vejével és még néhány láthatóan a családhoz kötődő emberrel járhatott a Maldív-szigeteken. (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.