Bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást a vízilabdaedzőkkel szemben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tavaly szeptemberben több lap is beszámolt arról, hogy két neves vízilabdázót szexuális zaklatással vádol egy tanítványa. A TV2 Tények című műsora kiemelten foglalkozott az üggyel, és egy idő után meg is nevezték a sportolókat.

Október végére a tanítvány családjának ügyvédje visszaadta a megbízását.

A Blikk arról ír, hogy mostanra hivatalosan is lezárták az ügyet. A nyomozás megállapította, hogy nem történt bűncselekmény, viszont a Magyar Nemzet szerint időközben rágalmazás miatt egy másik nyomozás indult el.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.