Bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást a vízilabdaedzőkkel szemben

Tavaly szeptemberben több lap is beszámolt arról, hogy két neves vízilabdázót szexuális zaklatással vádol egy tanítványa. A TV2 Tények című műsora kiemelten foglalkozott az üggyel, és egy idő után meg is nevezték a sportolókat.

Október végére a tanítvány családjának ügyvédje visszaadta a megbízását.

A Blikk arról ír, hogy mostanra hivatalosan is lezárták az ügyet. A nyomozás megállapította, hogy nem történt bűncselekmény, viszont a Magyar Nemzet szerint időközben rágalmazás miatt egy másik nyomozás indult el.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér