Fucsovics kikapott Federertől a dubaji tenisztornán

sport
2019 február 28., 18:27
comments 79

Roger Federer 7:6, 6:4-re legyőzte Fucsovics Mártont a dubaji 2,9 millió dollár (812 millió forint) összdíjazású, keménypályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.

photo_camera Fucsovics Márton a negyeddöntőben Fotó: Karim Sahib/AFP

A világranglistán karriercsúccsal 35. magyar játékosnak az első szakaszban két szettlabdája is volt, de azokkal nem tudott élni, és bár a második játszmában egyszer visszajött brékhátrányból, 4:4 után csak Federer nyert játékot, így 1 óra 56 perc alatt továbbjutott.

Roger Federer a negyeddöntőben
photo_camera Roger Federer a negyeddöntőben Fotó: Karim Sahib/AFP

A két teniszező ezelőtt egyszer találkozott, a 20-szoros Grand Slam-bajnok Federer a tavalyi Australian Open nyolcaddöntőjében 6:4, 7:6, 6:2-re nyert.

A veresége ellenére Fucsovics várhatóan a 31. helyre jön fel a jövő heti ATP-rangsorban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.