Ilyen, 300 ezer forintnál is drágább Gucci sportcipőben jött haza a nyaralásból Mészáros Lőrinc lánya

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szemet szúrt egy sportcipőgyűjtő olvasónknak, hogy milyen csukát hord az Átlátszó felvételein Mészáros Ágnes, a Maldív-szigeteki nyaralásból éppen hazaérő Mészáros Lőrinc tetőtől talpig Gucciba burkolt lánya, aki arról a titokzatos magángépről szállt le, amelyikkel Orbán miniszterelnök korábban Szófiába utazott Vidi-meccset nézni:

Fotó: Németh Dániel

Egy vastagított talpú Gucci Ace-t. 

Nem véletlenül látod úgy, mintha csillogna a cipőtalp oldalsó gumirésze, ugyanis strasszokkal van kirakva. 

A Gucci Ace sorozata egy klasszikus, tök egyszerű alapforma különféle stílusokban felpimpelt, 450 és 600 euró, vagyis 142 és 190 ezer forint közötti áron kínált verzióiból áll, a szerény-konzervatívtól

A vadromantikuson

és a bolondoson át

egészen az ironikusan rongyrázóig

a harsány, de a maga módján ízléses sorozat vadhajtása a csillogó kristályokkal mint cukorral megszórt, sokkal drágább, villantós, platformtalpú változat, ami 980 euróba, vagyis úgy 310 ezer forintba kerül.

Érdekes egybeesés, hogy pont annyiba, mint a Mészáros Ágnes a felsőtestét a budapesti hideg ellen védő kifordítható, természetesen szintén Gucci gyapjú poncsó:

Cipőgyűjtő olvasónk Mészáros választásáról annyit jegyzett meg, hogy

"Ilyeneket szerintem csak az orosz, meg kelet-eu piacra gyártanak ezek
a márkák. Mármint ez tipikusan olyan cipő, amit még egy Khloe
Kardashian kaliberű sem venne fel"

Savanyú a Gucci, mi?

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.