Ilyen, 300 ezer forintnál is drágább Gucci sportcipőben jött haza a nyaralásból Mészáros Lőrinc lánya

DIVAT
2019 március 01., 13:41
comments 607

Szemet szúrt egy sportcipőgyűjtő olvasónknak, hogy milyen csukát hord az Átlátszó felvételein Mészáros Ágnes, a Maldív-szigeteki nyaralásból éppen hazaérő Mészáros Lőrinc tetőtől talpig Gucciba burkolt lánya, aki arról a titokzatos magángépről szállt le, amelyikkel Orbán miniszterelnök korábban Szófiába utazott Vidi-meccset nézni:

photo_camera Fotó: Németh Dániel

Egy vastagított talpú Gucci Ace-t. 

Nem véletlenül látod úgy, mintha csillogna a cipőtalp oldalsó gumirésze, ugyanis strasszokkal van kirakva. 

A Gucci Ace sorozata egy klasszikus, tök egyszerű alapforma különféle stílusokban felpimpelt, 450 és 600 euró, vagyis 142 és 190 ezer forint közötti áron kínált verzióiból áll, a szerény-konzervatívtól

A vadromantikuson

és a bolondoson át

egészen az ironikusan rongyrázóig

a harsány, de a maga módján ízléses sorozat vadhajtása a csillogó kristályokkal mint cukorral megszórt, sokkal drágább, villantós, platformtalpú változat, ami 980 euróba, vagyis úgy 310 ezer forintba kerül.

Érdekes egybeesés, hogy pont annyiba, mint a Mészáros Ágnes a felsőtestét a budapesti hideg ellen védő kifordítható, természetesen szintén Gucci gyapjú poncsó:

Cipőgyűjtő olvasónk Mészáros választásáról annyit jegyzett meg, hogy

"Ilyeneket szerintem csak az orosz, meg kelet-eu piacra gyártanak ezek
a márkák. Mármint ez tipikusan olyan cipő, amit még egy Khloe
Kardashian kaliberű sem venne fel"

Savanyú a Gucci, mi?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt