Kétmilliárd forinton osztozkodhatott a váláskor Hosszú Katinka és Shane Tusup

A budapesti vébén még egy pár voltak: Hosszú Tusuppal ünnepel 200 méter vegyes döntője után 2017. július 24-én.Fotó: Al Bello/Getty Images

Vége a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és egykori edzője és férje, Shane Tusup válásának, a Nemzeti Sport a Hot magazinra hivatkozva írja, hogy az anyagi részletekben is sikerült dülőre jutniuk a budapesti II.-III. kerületi bíróságon.

Eszerint a teljes tét mintegy kétmilliárd forint volt. A Hot szerint Tusup kiszállt az Iron Corporation Kft. nevű közös cégükből, amiért Hosszú „busásan kifizette”. Az úszónő abba is beleegyezett, hogy Tusupot jelölje meg hivatalosan edzőjeként a riói olimpia idejére. Ennek azért van jelentősége, mert az olimpiai bajnokok 35 éves koruktól életük végégig havi 1 167 500 forint állami életjáradékot kapnak, az edzőjük pedig ennek az összegnek a felét. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.