Kétmilliárd forinton osztozkodhatott a váláskor Hosszú Katinka és Shane Tusup

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
A budapesti vébén még egy pár voltak: Hosszú Tusuppal ünnepel 200 méter vegyes döntője után 2017. július 24-én.Fotó: Al Bello/Getty Images

Vége a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és egykori edzője és férje, Shane Tusup válásának, a Nemzeti Sport a Hot magazinra hivatkozva írja, hogy az anyagi részletekben is sikerült dülőre jutniuk a budapesti II.-III. kerületi bíróságon.

Eszerint a teljes tét mintegy kétmilliárd forint volt. A Hot szerint Tusup kiszállt az Iron Corporation Kft. nevű közös cégükből, amiért Hosszú „busásan kifizette”. Az úszónő abba is beleegyezett, hogy Tusupot jelölje meg hivatalosan edzőjeként a riói olimpia idejére. Ennek azért van jelentősége, mert az olimpiai bajnokok 35 éves koruktól életük végégig havi 1 167 500 forint állami életjáradékot kapnak, az edzőjük pedig ennek az összegnek a felét. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.