Kiss Tibor: „Be kellene dobni az országot egy mosógépbe”

Kiss Tibor a Magyar Hangnak adott interjút a világ állásáról folyamatban lévő turnéjuk alkalmából. A Quimby énekese kifejtette nem nagyon meglepő véleményét, miszerint a fiataloknál „van a jövő kulcsa. Ők döntik el, megpróbálják-e ezt az országot meggyógyítani, vagy inkább elmennek.”

Hogy mi a teendő?

„Be kellene dobni az országot egy mosógépbe. Totál agyrém, ami itt van: az egyik azt mondja, kék, erre a másik, hogy zöld. Morálisan is elég rosszul állunk, és alapvetően jók vagyunk önpusztításban.”

És hogy mivel lehetne segíteni az ország bajain?

„A remény visszaadásával. Ha az ország világszinten toplistás alkoholizmusban és depresszióban, az egy tünet. Összességében véve nem boldog társadalom a magyar, és ezen mindig van gyógyítani való.”

A Magyar Hang ajánlója szerint bár három éve sokat támadták a zenekart, mert felléptek Tusványoson, de Kiss Tibor azt mondja, hogy ha hívják őket, újra mennek. Hogy miért, az viszont már csak a hetilapban olvasható teljes interjúból derül ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.