Rotyis Bálint: Karácsony kifulladt

POLITIKA
2019 március 01., 10:43
comments 189

Rotyis Bálint, a Médianéző Kft. elemzője a TV2 Tények Extra című műsorának Karácsony kifulladt című riportjában beszélt arról, hogy:

„A közösségi oldalán tett egy ígéretet, hogy 100 napon keresztül mindennap tesz le egy konkrét javaslatot, amit megoszt a választópolgárokkal. Január 10. és február 26. közötti időszakot vizsgáltunk, ez alatt 48 javaslatot kellett volna hallanunk, ehelyett viszont csak 26 vállalás hangzott el.”

A riportban elhangzik, hogy: „A Médianéző Központ elemzője megjegyezte, hogy Karácsony Gergely a vállalásainak visszakereshetőségéről sem gondoskodott, a közösségi oldalán nem mindig számolt be róluk, honlapján pedig egyáltalán nem tüntette fel őket. Rotyis Bálint szerint nincs kellőképpen megtervezve Karácsony Gergely kampánya, átgondolt stratégia helyett láthatóan inkább rögtönzésekre épít.”

photo_camera A riportban, amiben Rotyis Bálint is megszólal, Karácsony állandó jelzője a „köpönyegforgató”. Forrás: TV2/Tények Extra

Rotyis Bálint januárban azt mondta: az ellenzék botránypolitizálásba kezdett, hogy elhitesse, van még létjogosultsága.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.