Szijjártó akkor is Stuttgartba utazik, ha a tartományi kormány nem látja szívesen

POLITIKA
2019 március 01., 08:14
comments 182

Szijjártó Péter a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról beszélt, hogy pénteken Stuttgartba utazik, ahol tárgyal a Mercedes gyár vezetőivel és más kisebb befektetőkkel. Eredetileg Baden-Württemberg tartomány miniszterelnöke is fogadta volna, de Winfried Kretschmann a magyar kormány sorosozó kampánya miatt lemondta a találkozót. A zöldpárti miniszterelnök szerint „a rágalmazó hirdetés Európa-ellenes, és sérti közös európai értékeinket.”

Minderről Szijjártó azt mondta, hogy Baden-Württemberg tartományi miniszterelnöke is találkozóra hívta, később azonban lemondta a tárgyalást, így a tartományi Kereszténydemokrata Unió (CDU) vezetőivel találkozik majd. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.